Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Velkommen!


Jeg heter Jorun Johannessen Tandberg, er utdannet sykepleier, og har mer enn 25 års erfaring fra yrket. Har livsstyrketrening som tilleggsutdanning, og veileder deg med utgangspunkt i tanke, følelse, kropp og levd liv, livet som "setter seg i kroppen". Akkurat nå er jeg også helt fersk familieterapeut fra VID, eller Diakonhjemmet Høgskole som det het før. Gjennom mitt yrke på forskjellige arenaer, egen erfaring og egen erfaring med å jobbe selvutvikling gjennom ganske mange år nå, har jeg vel berørt de fleste livstemaer tror jeg. Jeg liker å tenke på meg selv som medmenneske, mer enn noe annet, og strekker meg mot å være nettopp det. Bak alle titler og andre ord vi kan smykke oss med, er vi først og fremst like mye verdt alle sammen...

Jeg bor på gård, er mamma til to store gutter og er opptatt av balanse, og harmoni, både innvendig og utvendig.

Det jeg brenner for, og som er min viktigste drivkraft i alt arbeid, er å hjelpe DEG til å finne DINE ressurser, ditt helt spesielle lys eller din egen tone om du vil... Når vi vet hvem vi er, kan vi lettere finne den veien som blir riktig for oss, og gjennom våre ressurser finne akkurat den plassen som er vår.. Slik kan vi sammen skape et bærekraftig samfunn der vi klarer å romme alt vi trenger å romme i den utrolig spennende og utfordrende tida vi lever i.

Hjemmebesøk

Jeg er flyttbar, så hvis du ønsker at jeg skal komme hjem til deg, gjør jeg det. Jeg kommer også gjerne og lærer bort enkle verktøy for private grupper, syklubber osv. Vi avtaler da pris etter hvor du befinner deg. Jeg holder også kurs, både mindfulness og Reiki der du måtte ønske.

Share on Facebook