Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Bøkene mine

 

Håndbok i egenomsorg

Dette er en vitamininnsprøytning til deg som er sliten. Den forteller om hvordan forfatteren har gjennomlevd ei krise, og hvordan denne situasjonen ble avgjørende for videre valg i livet. Her finner du enkle verktøy for mestring av stress og påkjenninger, hvordan klare å finne tid til seg selv, livskraft og livsglede. 

Utgangspunktet for boka er en selvopplevd situasjon der forfatteren er pasient og møter en hjelper som finner ord som treffer og heler. 

Det er en bok for mennesker som ønsker å være støttespillere for andre, enten i jobb, eller privat. 

Aller mest er det en bok om livet. Den er skrevet med ønske om å bringe tilstedeværelse for leseren, og beskriver situasjoner som mange vil kjenne seg igjen i. 

Boka er nydelig illustrert. Ord, metaforer og illustrasjoner fungerer som  verktøy for stressmestring leseren kan ta med seg videre.

Koster kr 379 pluss frakt.

Bestill her

Boken "Håndbok i egenomsorg"


Solen smiler, månen ler

Boken "Solen smiler, månen ler" er en bok med dikt som kan fungere som verktøy for bearbeidelse av livsbelastninger og veivisere på livsveien vi alle går. Den er også en presentasjon av mitt arbeid som terapeut og veileder.

Vil du bli bedre kjent med meg, kanskje for å vurdere om du vil ha følge av meg et stykke på veien, er boken en god start. Kanskje er den også det du trenger, for å finne måter å tenke på som fremmer livsmestring.

Boken er rikt illustrert, med en morsom, enkel strek av Monica Gulbrandsen Robbestad. Du kan bestille den ved å sende en melding. Den koster kr 400 pluss frakt.

Bestill her

Boken "Solen smiler, månen ler"

 

Share on Facebook