Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Om Jorun

Gjennom samtale, ro, avspenthet, undring og refleksjon ønsker jeg å hjelpe deg til å bli bedre kjent med deg selv.

Litt om meg

Jeg heter Jorun Johannessen Tandberg, er utdannet sykepleier, og har mer enn 30 års erfaring fra yrket. Jeg er også utdannet livsstyrketrener, veileder i sammenhengen tanke, følelse, kropp og levd liv, livet som setter seg i kroppen, og familieterapeut.  Mine favorittverktøy for å hjelpe via samtale er dialog og livsfortellingen. Jeg liker å tenke på meg selv som medmenneske, mer enn noe annet, og strekker meg mot å være nettopp det. Bak alle titler og andre ord vi kan smykke oss med, er vi først og fremst like mye verdt alle sammen...

Jeg bor på gård, har voksne barn og er opptatt av balanse og harmoni, både innvendig og utvendig. Kontakt med naturen er en forutsetning for dette, synes jeg.

Det jeg brenner for, og som er min viktigste drivkraft i alt arbeid, er å hjelpe DEG til å finne DINE ressurser, ditt helt spesielle lys eller din egen tone om du vil... Når vi vet hvem vi er, kan vi lettere finne den veien som blir riktig for oss, og gjennom våre ressurser finne akkurat den plassen som er vår.. Slik kan vi sammen skape et bærekraftig samfunn der vi klarer å romme alt vi trenger å romme i den utrolig spennende og utfordrende tida vi lever i.

Hjemmebesøk

Jeg er flyttbar, så hvis du ønsker at jeg skal komme hjem til deg, gjør jeg det. Jeg kommer også gjerne og lærer bort enkle verktøy for private grupper, syklubber osv. Vi avtaler da pris etter hvor du befinner deg. Jeg holder også kurs, både mindfulness og Reiki der du måtte ønske.

Jorun Johannessen Tandberg

Podcast

Jeg var med i podcasten Helhjerta, hør episoden her:

Kontakt meg

   jorun.tandb@outlook.com

418 54 509

 Orgnr 891 776 292

Share on Facebook